Informace o alergenech poskytne obsluha na vyžádání zákazníka. CENA
Týdenní menu 73,-
25.7. Pondělí  
0,33 l Hovězí vývar s játrovou rýží  
120 g Kuřecí plátek zapečený nivou, rýže dušená  
120 g Přírodní vepřový kotlet, brambory vařené, zelný salát s koprem  
100 g Hovězí rajská pečeně, těstoviny
17.5. Úterý
0,33 l Čočková s párkem  
1/4 ks Horácké kuře, rýže dušená  
2 ks Vařená vejce, fazolové lusky na smetaně, brambory vařené  
100 g Hovězí znojemská pečeně, houskový knedlík  
120 g  Grilovaná kuřecí prsa na ledovém salátu se zakys. smetanou, bagetka
18.5. Středa
0,33 l Kuřecí vývar se stouháním  
350 g Těstoviny s kuřecím masem a smetanovou omáčkou  
350 g Halušky s uzeným masem a zelím  
150 g Čevabčiči, hořčice, cibule, brambory vařené   
 
19.5. Čtvrtek  
0,33 l Brokolicová  
120 g Smažený vepřový kotlet, jarní bramborový salát    
120 g Kuřecí směs, rýže dušená    
3 ks Kynuté knedlíky s jahodami, přelité tvarohem, cukr, jablko    
 
29.7. Pátek
0,33 l Hovězí vývar s nudelmi  
100 g Franfurtská hovězí pečeně, houskový knedlík  
350 g Fazole s vepřovým masem, chléb
120 g Kuřecí prsa s broskví a sýrem, brambory opékané  
 
Tento týden vaří: Jan Velecký, Míra Giňa  
Národní dům  
Restaurace - 461 100 658  
Bowling  -  461 100 656, 777 701 708  
Kuchyň - 461 100 660, 777 701 753  
www.drumel.cz, www.mesto-ct.cz