Informace o obsažených alergenech poskytne obsluha na vyžádání zákazníka. CENA
Týdenní menu 73,-
30.5. Pondělí  
0,33 l Hovězí vývar s kapáním  
3 ks Grilované kuřecí paličky, brambory šťouchané  
150 g Staročeská sekanina, bramborový salát  
150 g Steak z krkovice na těstovinovém podkladu se špenátem
31.5. Úterý
0,33 l Bramborová  
350 g Halušky s uzeným masem a zelím  
150 g Moravský vrabec, špenát, houskový knedlík  
120 g Kuřecí kapsa smažená, brambory vařené  
1.6. Středa
0,33  l Uzený vývar s kroupami  
120 g Kuřecí řezanka, 4 ks bramboráčky  
100 g Hovězí pečeně na smetaně, houskový knedlík  
2 ks  Pirohy s vepřovým masem, zelný salát   
 
2.6. Čtvrtek  
0,33 l Gulášová  
150 g Pečená vepřová plec, zelí, špekové knedlíky    
350 g Lasagne s vepřovým masem a zeleninou    
350 g Žemlovka s jablky, ovoce    
 
3.6. Pátek
0,33 l Slepičí vývar s nudlemi  
120 g Kuřecí steak, šopský salát  
150 g Přírodní karbenátek, brambory vařené, mm, okurkový salát
100 g Hověí pečeně znojemská, rýže dušená  
 
  Tento týden vaří: Jan Velecký  
NÁRODNÍ DŮM ČESKÁ TŘEBOVÁ  
www.drumel.cz, www.mesto-ct.cz